Ivana voli Krajisnika ♥ Gl. Admin
| Subject: Pattinson oduševljen Pierceom Brosnanom Thu Feb 18, 2010 9:29 am | |
| Robert Pattinson kaže da je uživao snimajući film 'Remember Me' jer je dobio priliku sarađivati s Pierceom Brosnanom. Novi miljenik ženske filmske publike priznaje da je veliki obožavatelj filmova o Jamesu Bondu te da je godinama želeo glumiti u istom filmu sa 56-godišnjim Brosnanom.
Osim toga, RPattz (23) kaže da mu je Brosnan dao nekoliko saveta kako se ophoditi prema fanovima.
'Zaista je neverovatan. Iako je velika zvezda, čvrsto stoji sa obe noge na zemlji. Izašao sam nekoliko puta s njim i sjajno smo se proveli', rekao je mladi britanski glumac.
Film 'Remember Me' stiže u američke bioskope u martu. Reditelj je Allen Coulter, a osim Pattinsona i Brosnana u glavnim su ulogama Emilie de Ravin, Chris Cooper, Lena Olin, Martha Plimpton i dr. | |
|
Lady Mihaela VIP clan
Posts : 376 Join date : 2010-02-17 Age : 27 Location : Banja Luka, Republika Srpska
| Subject: Re: Pattinson oduševljen Pierceom Brosnanom Thu Feb 18, 2010 11:03 am | |
| Taj film je preužasan, msm nisam ga gledala al po slikama su samo u krevetu i cmaču se. Najbolji je on u Harry Potteru i u Twilight-u | |
|